15 Nisan 2009

Blues' Night

Getty Images

Maçta 51. dakikaya girerken, o top Anelka'ya geldiğinde çizgiye indirmeyin diye bağırınıyordum odada. Anelka çizgiye indi, ne olursa olsun diyerek içeri çevirdi, Drogba dokundu ve Reina içeri aldı... İşte maçın döndüğü saniyelerdir. Her kalecinin talihsiz yediği gol vardır, bu da onlardan biri oldu, suçlamıyorum Reina'yı ama keşke bu maça denk gelmeseydi.

Getty Images

İki takımın, Şampiyonlar Ligi'nde, 2004-05 sezonunda İstanbul yolundaki yarı final ilk maçıyla başlayan ve 5 sezon devam eden bu rekabetine yakışır bir maç oldu tartışmasız. Turu atlayan Chelsea'yi tebrik ediyorum tabii ki ama kaptanı olmadan 1-3'ün rövanşına çıkıp böyle bir performans ortaya koyan Liverpool'u da alkışlamak lazım. Önce Liverpool öne fırladı, Chelsea yakaldı önce geçti, Liverpool bir atak daha yaptı ama yine Anelka'nın asistinde Lampard'ın son golü Chelsea'yi Barcelona'nın yanına yolladı.

Şu güzelim maçı Irish Pub'da izlemek ne güzel olurdu kim bilir... Lampard'ın son golünden sonra "Geçmiş olsun! Bye Bye Liverpool!" diyerek orgazm olan, maç boyunca saçmaladıkça saçmalayan spiker tam bir eziyetti, Ertem Şener'i aradı kulaklarım.

Umarım Manchester Porto'ya elenmez de, sadece lige asılmaz...

Elimde güzel fotoğraflar var, sabaha görüşmek üzere...

Ne maçtı be!

Reuters