01 Nisan 2010

Football Art

Barcelona coach Pep Guardiola said. “We were better in certain aspects of the game but we need to be precise and good at the back. We’ve given a good image of how football should be played.

Şimdi her üst düzey şampiyonlar ligi maçından sonra yaşananlar gibi bizim basında da bunların oynadığı futbol ise bizim oynadığımız ne geyikleri dönecektir illa o ayrı bi kasvet zaten.

Maçın son yarım saati inanılmazdı. Barcelona'nın top yapamadığı anları gördük bence. Walcott sağ tarafta ring hattı gibi çalıştı. Golü attığında nedense herkes Capello'ya döndü. Bence gerek yoktu çünkü bu adamın yeri zaten milli takım. Fabregas uzatmalarla beraber son 8 dakika muhtemel kırık ayakla oynadı. Kırık olup olmadığı bugün netlik kazanacak, eğer bir operasyon gerekiyorsa da en geç cumartesi günü gerçekleşecekmiş. Son 8 dakika herşeye rağmen koştu, pozisyon kovaladı, pas yaptı, şut çekti. Bülent Korkmaz'ın Uefa finalinden beri görmediğim bir performanstı.

“When I took the penalty, I was quite strong, but after when I went to get the ball, I could not walk any more,” Fabregas said.

Bence penaltıdan önceki herhangi bir pozisyonda oluşan darbeyi muhtemelen hissedemedi Cesc. Penaltıyı "Allah ne verdiyse asıldım" tarzı kullandıktan sonra olası sakatlık uç verdi.

Rövanşta Arsenal'den Fabregas, Barcelona'dan Pique ve Puyol yok ki bu adamlar Barcelona defansının bel kemiği falan değil direk cinsel organıdır. Umarım rövanş en az bu maç kadar güzel olur. Dandik derbiden sonra iyi geldi.

Photo by Shaun Botterill/Getty Image via yahoo