27 Temmuz 2009

Genç Subaylar


Gençsubaylar blogunda dağılmadan önce ara sıra taşağını yapardık bu işin; 'Olum lan bir gün başımıza bir bela gelecek heeee hehehehe' şeklinde geçen nice muhabbet olmuştur. Sonra Ergenekon olayları, subaylar tutuklanıyor falan diye haberler çıkınca; 'Aha sıra bize de geldi hehehe' diye yapmıştık taşağını ona da eyvallah, tamam.

Facebook'ta bir grup açmıştık zamanında, geyiğine. Aç demişlerdi, ben de sazan gibi atlayıp açmıştım. Sonraları bakmadık, unuttuk gitti kaldı öyle. Bugün Çağrı mesaj attı da gördüm. Şaka mısınız arkadaş?

Yahu nedir bu? Anamı sikmedikleri kalmış! Facebook üzerinden vatanseverlik raconları kesmek yetmiyor gibi bilip bilmeden atar tutar olmuşuz. Onu bırak yetmiş yedi ceddimin lülesinden emmişler de haberim yokmuş.

Genç Subaylar, Batug forumları çatısı altında, forumlarda tanışıp arkadaş olmuş, basketbola gönül vermiş, amatörce ve sırf birlikte olabilmek için düzenlenmiş turnuvalarda arkadaşlıklarını pekiştirmiş bir kaç kişinin kıpraşması ile başlayan ve daha sonra şu son zamandaki hâlini alan bir arkadaş grubudur Genç Subaylar.

Hiçbir askerle, TSK ile, şehit ile dalga geçildiğini kimse bugüne kadar görmemiş ve duymamıştır. Böyle bir şeyin olması imkansız. Yeri gelmiş tepkimizi bile koymuşuzdur. İşte bilip bilmeden nasıl bir göt oğlanı olabilineceğinin, aptal saptal yönlendirmelerle insanların nerelere çekileceğini görmüş olduk!

'Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz' diyen Mumcu'yu koruyamadık, 'Türk halkının %60'ı aptal.' diyen Aziz Nesin'e yapılmayan kalmadı. İki üç adamla örneği olmaz belki ama aha işte kanıtı, en azından yüzdenin içindeki paylardan bir kaç tanesi...

Be anasını sattığımın kör cahilleri, beyninizi besleyen ana damarlarınızı öpeyim ben sizin! Yakında Facebook'tan mail falan da gelir şimdi, sakıncalı olarak işaretlendiğine dair. Ne bileyim, belki de; 'Bu gurupu kuran orospu çocuklarına hayatı zintan edelim arkadaşlar! Bu guruptan nefret eten 5 bin milyon kişi bulabilelimeliyiz' diye forward mesajlar dönüyordur.

Sevgili Başak Ünal'a acilinden bir koca bulmasını, Ahmet Aytekin'e fantazi olarak su bidonlarını denemesini, Hakan Ceniklioğlu'na da acilinden bir beyin nakli yaptırmasını tavsiye etmekten ve sinirimizin yatışmasını beklemekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor ne yazık ki...

Edit: Olum asker fotoğraflı falan adamlar üye olmuş lan... Kimse mi bakmıyor arkadaş?!
Douglas McGiven postudur, bumacevdeizlenir.blogspot.com' dan alınmıştır.