18 Ağustos 2008

Birlik Mesajı

Enseye tokat g.te parmak birlik mesajı. McGiven subayların "ABB (Avrupa Birliği Blogları)'ye girmesi konusunda elinden geleni kaldırıma koymayacağını belirtti.

Genç Subaylar birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Dış İşleri Bakanı Gani Can Öz, Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Serkan Gökmener, Basın Sözcüsü Gürkan Mendez ve İrlanda Sorumsuzluktan Sorumlu Devlet Bakanı Douglas McGiven arasında gerçekleşen sürpriz toplantıdan; "Birlik mesajı çıktı"

Subayların ağır toplarından Gürkan Menteş

Toplantıya giriş sırasında Serkan Gökmener'in taşıdığı kırmızı kaplı +18 Top Sexret XXX yazılı klasör ve Douglas McGiven'ın Ecevit şapkası "Ne oluyor lan?" dedirtmedi değil hani.

Gani Can Öz; "Seko anlat bakayım, ne oldu karı kız yaz tatilinde?" diyerek şakayı patlattı, tüm kabine yerlere yattı. Toplantıya gidiş yolu, Kadıköy'ün arka sokakları.

Douglas McGiven'ın Kadıköy'e ayak basması ile Kadıköy trafiği yaklaşık beş saat boyunca kitlendi. Sözlerine İngilizce başlayan Douglas McGiven "Vi heav sam peasıbilidiz, sam big çeansıs, mosambig okazyons" dedikten sonra bir jest yaparak Türkçe olarak "Benim ülkemde olsa kitlemez, kitleyenlerin alayını astırırdım" dedi.

Bir ara her şey rutine bağlandı, aptalca işler yapıldı.

Toplantı sonrası yoğun işlerinden ötürü erken ayrılan Gani Can ÖZ'ün ardından basın toplantısı yapan Gürkan Mendez ve Douglas McGiven "Geçici olarak bazı ilişkilerimizi askıya aldık. Ne yapacağımızı oturup konuşmamız gerek ama bu büyütülecek bir şey değil, birlik ve beraberliğimiz devam ediyor. Yakın zamanda iki ülke arasındaki t-shirt anlaşmasında bir genişleme yapacağız" şeklinde konuşurken, Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Serkan Gökmener de çok şeker fotoğraflar çekti. Canım benim yaaaaa :) Neyse...

Tarafların dağılmasına, davanın takipsizlikten düşmesine... Biz çıkalım kerevetine.