15 Temmuz 2008

Gözümün Seğir Defteri: Genç Subaylar Sex Tape




Bir de bizim ülkemizin insanlarına kızarız; "Bir şey piyasada tutmaya görsün, hemen bin türlü kopyası çıkar" gibilerinden. Doğrudur da; ağa'lı diziler, eski şarkı adlarından dizi üretmeler, zart star yarışmaları hep bunların sonucu. Yalansa biri comment'a yalan yazsın.

Fakat gel gör ki Paris Hilton nasıl bir çığır açtıysa bu sex tape olayı gitgide Hollywood'da yaygınlaşmaya başladı. Tabi işin öncüsü Paris olmasa da tozlu raflardan bu mevzuları çıkardığı aşikâr.

Son dönemlerden aklıma gelenler;
Paris Hilton
Kim Kardashian
Jeniffer Aniston
Meg White
Shakira
Avril Lavigne

Bir de şöyle bir link var elimde. Kimine göre faydalı, kimine göre komik gelebilir ama Wiki'nin ne kadar aştığını gösteren bir kanıt gibi adeta;

http://en.wikipedia.org/wiki/Celebrity_sex_tape

Gözüm seğiriyor netekim; bu vakalar arttıkça gün gelir devran döner biri de bizim bir kasedimizi ortaya çıkarır. Ne bileyim Oğuz vs. Holland, Mert on the Carpet Football Pitch (O ne lan), Milf at Backstage, Mariah Carey's hidden lover Çağrı and the sex tape gibi abidik gubidik videolar görmek mümkün olabilir. Ha cigaramı yakar izlerim gülmekten katıla katıla. Yoksa ne katılacam, koca koca adamlar. Bensiz de idare ederler.

Gözüm seğiriyor bak yine!