07 Temmuz 2008

Gözümün Seğir Defteri



İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman gibi kaptanlık mertebesindeki iki adamın yaptıklarını hayretler içinde okudum. Eşeğe altın semer vursan derken kendi kendime o sırada, gözüm seğirdi...

Ergenekon operasyonuyla önüne gelenin evine gece yarısı baskınları da ne ola ki? N'oluyoruz lan? Ülke alev alev kaynıyor da bu altına koyduğunuz odunlar demirden dağları değil bizi yakıp geçiyor haberiniz yok. Onu geç; ergenekon aşağı-yukarı derken beyaz eşya'ya da %35 zammı geçirmişler. Ulan bizi ayakta si... derken seğirdi gözüm.

Hasan Doğan iyi adamdı rahmetli, bir yamuğunu görmedik en azından. Bir Haluk Ulusoy kadar oturabilse o koltukta daha neler yapacaktı kim bilir? Belki daha iyi olurdu belki daha kötü ama sempatik adamdı Hasan Doğan. Mafya tafraları ile ona buna laf sokup kulüpleri birbirine düşüreyim de gün gelir bu koltuktan düşersem Galatasaray'a başkan olurum emekliliğin dadından yinmez derdinde değildi, orası kesin. Bu ani ölüme içten içe üzülürken vanbaaskay'ın bir sözü ile gözüm seğirdi; "Yine getirirler Ulusoy'u TFF'nin başına" Olur mu? Olabilir. Seğir babam seğir.

Haberleri izledikçe kararıyordu içim ve seğiriyordu gözüm. Kalkanları açtım, Elizabeth'e de dedim ki; "Bir sen varsın beni anlayan"

Kaptan D. McGiven;

07.07.2008