07 Temmuz 2008

O Değil De...



Haberler şöyle olsa ya;

Ankara bugün çok etkili bir açıklamaya yaptı. Borsanın güne hedehödö endeksinde dokuzkattat ile başlamasına neden bu açıklamada önce Başbakan A.B.S. "Oğlum haftasonu maçta çok pis koruz size biz" dedi, muhalefet kanadının ise; "babayı korsunuz" cevabı ortamı gerdi ve borsa geri vites yaptı. Yağmurlu havada oynanan söz konusu maçta ise kazanan demokrasi oldu. AB; "CHP'nin 4-4-2 taktiği devam ederse müzakerelerde ikram keklerden yemenizi, üstüne üstlük otelden havlu araklamalarınızı göz ardı etmekten vazgeçeriz" diyerek göz dağı verirken, iktidara yakınlığı ile tanınan Condoleezza Rice; "2. gol ofsayttı" demekle yetindi.

O değil de bugün Kalburüstü İşçi Sendikası gelen kalburun üstündeki zamlara karşı ayaklandı. Sendika sözcüsü yaptığı açıklamada; "Sözlerini ben yazdım, sendika besteledi ve güzel bir eser ortaya çıkarttığımız için mutluyuz" diyerek çok matah bir bok yapmış oldu.


Ne güzel olurdu hayat... Vodafone reklamları daha bir katlanılır, eşcinseller daha hür, zenciler de oscar'a doymuş olurlardı.

Peace For Everyone Bro...