02 Aralık 2008

Arda?

''Fenerbahçe'nin Kadıköy'de çok kolay yenileceğini düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var. Bizde kaybedeceğiz diye bir korku ya da stres yok. Ancak bizim dışımızda öyle bir hava oluşturuluyor. Sendromu yaşayanlar başkaları.''

E maçı kaybeden sen değil misin biladerim?! Sendromu yaşayan kim? Onlar yaşıyorlarsa, neden sen kaybediyorsun? Neyi ima ediyorsun Arda? Amacın ne Arda?

''İnanılmaz centilmenlik içinde maç geçti gibi yorumlara anlam veremedim. Tüm stat bize her türlü küfürü koro halinde ediyor. Ali Sami Yen bu olanların yanında cennet gibi. Her takım bizim stadımızda rahatlıkla oynuyor. Herhangi bir baskı yok. Zaten böyle olmalı. Bize yapılanlardan, atılan yabancı cisimlerden, edilen küfürlerden kesinlikle bahsedilmiyor.''


Arda, ne çabuk unuttun 19 Mayıs 2007'i be güzel kardeşim. Bu mudur senin cennet anlayışın? Sen misin Türkiye'nin altın çocuğu?

Şu sözleri söyleyen sokaktan her hangi bir vatandaş olsa [ Harrison (asıl adı Cenk) hariç] kaale almam fakat Türkiye'nin en değerlisi topçusu sensin be biladerim. Nedir yani bu apaçi tavırlar? Küfürle ilk kez mi karşılaştın sanki? Kimi kandırıyorsun sen Arda? Amacın ne Arda?