30 Aralık 2008

"Arkandayız Gerrard"

Steven Gerarrd, Newcastle maçı sonrası bir barda çıkan olaylar sonucu tutuklanmıştı Papasito'nun da bildirdiği üzere Pazartesi sabahı. Gerrard ve arkadaşları bardaki DJ'in çaldığı müziklere müdahele etmek istemişler ama DJ burada müzikler benden sorulur deyince iş çirkinleşmiş biraz tabi. Bu arada Gerarrd sıkı bir Phil Collins ve Coldplay dinleyicisiymiş ama DJ'e laf geçirememişler işte.

Olaydan sonra bir süre karakolda polislerle kalan Gerarrd daha sonra 23 Ocak'ta mahkemeye çıkmak üzere salıverilmişti. Şimdilerde tüm İngiliz medyası ve özellikle Liverpool taraftarı olacakları merak ediyor. Liverpool klübü de Gerarrd'a bu zor günlerde destek olmak adına bir açıklama yapmış ve "sonuna kadar arkandayız, destekçiniz koçum" demişler.

"Steven has been an outstanding servant to Liverpool for the last 10 years and the club will give him all the support he needs at this time."

Şimdi olayın devamında neler olur, mahkemeden ne gibi bir karar çıkar bilemeyiz ama Liverpool için yıllar sonra bu kadar harika giden bir sezonda böyle bir şanssızlığın yaşanması moralleri alt üst etmiş durumda. Gerrard aleyhine çıkacak bir karar ise işleri tamamen yolundan çıkarabilir Liverpool adına...