29 Ekim 2008

Bu Gece Bitmez #2

Uzun süreden beri gece uyku problemi çekiyorum. En son ne zaman normal bir insan gibi akşam en geç 12-1 gibi yattım hatırlamıyorum. İşte çalışırken bile sabah 8'de kalkacağım hâlde hep en erken 4'te yatıyordum. Çok bilirim uykusuz işe gittiğimi o 3 ay süresince.

Yine o gecelerden biri işte. Uyumak istedim, uyuyamadım... İş bakayım diyorum, hep başka sabahlara erteliyorum. Sadece iki dakika süren CV'me bir kaç ek yapma işlemini (ulan ingilizcede update diyorsun bitiyor anasını satayım. üç kelimeyle açıkladım ya...) bile 1 hafta anca yaptım.

Ama hayallerim hep var, gece bitse de bitmesede. bende hiç bitmiyor o ayrı. uyuyorum gece, kalkıyorum gece... Yine de hayallerim hep var...

Günün birinde ünlü bir yazar olsam;

"Kitaplar aile gibidir... durmadan okudum zamanında, hiç durmadan. Gün geldi, kendi kanatlarımla uçmaya başladım, ailemi terkettim ve başarıya ulaştım." diye demeç veririm.

Ünlü bir senarist olsam;

"Filmler aile gibidir... durmadan okudum zamanında, hiç durmadan. Gün geldi, kendi kanatlarımla uçmaya başladım, ailemi terkettim ve başarıya ulaştım." derim.

Başarılı bir işletmeci olsam;

"İşyeri aile gibidir... durmadan okudum zamanında, hiç durmadan. Gün geldi, kendi kanatlarımla uçmaya başladım, ailemi terkettim ve başarıya ulaştım."

Pornocu bile olsam bu kılıfa uydururum... O kadar üşengecim. Gözümüz aydınlıklara hasret kaldı be, güneşten soğudum. Yine de hayallerim var, onlar hep var...