01 Kasım 2008

D.I.L.F.

2001 başında olaylı bir şekilde geldin. Demirören Ailesi'nin Amerika'da daha büyük hedeflere oynayan versiyonu gibiydiniz baba-oğul. Baban ayrı bir içine etmişti Dünya'nın zaten, sen iyice dışına taşırdın. Sifonu da oğlun çeker herhalde... Demirören Ailesi benzetmesini bitirir, Maldini Ailesi benzetmesi yaparım o zaman da...

Koskoca -neredeyse- 8 senede bu kadar yaşlandırılamazdı, bu kadar bezdirilemezdi ve yatağa mahkûm edilemezdi güzelim dünya... Babandan oyuncak alan şımarık bir piç kurusuydun adeta, oynadın da aslında buna şüphe yok keza... (Feel my rap Bush!)

Gelin olmuş gidiyorsun şimdi, bize veda ediyorsun. E büyüdün, götün tavana vurdu... Dünya'yı siktin, terkettin baban gibi ve bir dünya orospu çocuğu da türettin beraberinde. Sonra onları mazeret göstererek ikinci eşin Demokrasi ve onun iyi aile çocukları için savaşlara giriştin.

Sana mı inanalım, iyi aile çocuklarına mı yoksa orospu çocuklarına mı bilemedik. Herhalde Dünya'ya dair en çok komplo teorisi senin zamanında üretilmiştir, insanlar en çok senin başkanlığında paranoyaklaşmıştır. 91 IQ ile geldin, daha azıyla gidiyorsun... Geç bile kaldın, çabuk siktir git! Ver mazbatayı da kime vereceksen... Sanki sıradaki çok matah bir bok olacak!