18 Kasım 2008

Grup Gündoğarken @ Jazz Stop

Grup Gündoğarken, 20 Kasım günü saat 22.00- 00.30 arası Taksim Jazz Stop'ta...

İlhan Şeşen'in ayrılmasından sonra, yollarına devam eden Burhan ve Gökhan Şeşen kardeşler yollarına kaldıkları yerden şeşiyorlar. (Tamam iğrençti, yapmasam ölürdüm o ayrı. Gürkan'a selamlar...) Yeni albümleri çıkmış sanırım, 8 sene aradan sonra, ya da çıkacak tam emin değilim. Doğrusunu söylemek gerekirse takip etmedim. Onun tanıtımına dair performans olabilir.

Şahsi fikrim İlhan Şeşen'den sonra eski keyiflerini vermeyecekleri yönünde. Amcasız yigenler, yigen değildir aga. Başlarında bir büyük olacak... Yine de göt olabilme ihtimaline karşı gidip bir izlemek isterim ama bakalım şartlar el verecek mi?

Yoksa güzel olur şayet son albüme tıkılıp kalmayacaklarsa Ankara'dan Abim Gelmiş, Sensiz Olmaz, Ağlıyor İstanbul, Mucize (Şahsen hastasıyım) gibi şarkıları dinlemek yeniden.

Jazz Stop, Büyükparmakkapı'nın sonunda. Bilmeyene de şöyle diyeyim, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nin (En son yeni yerine taşınacaktı, şayet taşınmadıysa.) ve Mojo'nun sokağının sonu diyeyim. Onu da bilmeyene dükkanlara sormasını tavsiye ediyorum, gösterirler sokağın adını sorunca.