28 Ocak 2009

Bobcats Kocası Oldu

Lakers taraftarı olarak açıkça belirteyim, Bobcats Franchise'ı kuruldu kurulalı hiç kimseden çekmedik onlardan çektiğimiz kadar. 2004'deki finalin kaybedilmesinden sonra o efsanevi takımın dağılmasından tutun bugün yine müthiş kadro kurulana kadar her sene mutlaka bir hasar vermeyi başardı Bobcats Lakers'a.

2005'ten Gasol takasına kadar geçen Smush Parker'lı, Brian Cook'lu dönemde süpürüldüğümüz bile olmuştu. O zamanlar kendimizi "Olm şu takımda Kobe'yi çıkar gerisi zaten fasa fiso yeniliriz tabi" diye avutuyorduk. Şimdi ise Bynum'un en formda dönemlerinde, Gasol ve Odom'lu, Ariza'lı bu dönemde ve şampiyonlukta iddialı bütün takımları Staples'da ezerek yendiğimizde bile adamlar gelip tokatı çaktı 2 uzatmada.

Sabah uyanıp Yahoo'nun ana sayfasında fotoyu gördüğümde "Yine mi lan?" dedim kendi kendime. Bu adamlar ya bize hakkaten ters geliyor, yada çözemediğim garip bişey var bu Bobcats'de. Esasında iki yıldır ligi domine eden Celtics'e de ters geliyorlar ama bizimkisi 2 yıllık bir olay değil. Bobcats Franchise'ı kurulalı ne bir playoff görmüşlüğü var ne de elle tutulur bir başarısı ama Lakers'a karşı dereceleri 5-4 oldu dün gece itibariyle.

Kobe'nin uzatmalarda 6 faulle oyun dışı kaldığı, Ariza'nın sakatlanıp maçı yarıda bıraktığı bir maç da olsa kendi evinde saha avantajının her maç el değiştirdiği şu kritik dönemde bu maçı vermeyeceksin arkadaş.

Bu postu da Gerald 'Yasin Çakmak' Wallace'ın olası demeciyle bitireyim; "Keşke her hafta Lakers'la oynasak."