24 Ocak 2009

Dino Drpiiic Oleeey!

Taraftara gösterdiği kıçıyla Beşiktaş'a Schildenfeld'i aldıran Dino Drpic yeniden gündemde, ancak bu kez durum çok daha çılgın. Olay Dinamo Zagreb'in Maksimir Stadı'nın santra yuvarlağında geçiyor. Dino stadın görevlilerini kafalıyor ve antremandan sonra ışıkları açık bıraktırıyor. Ardından da Playboy güzeli karısı Nives Celzijus'la başlıyorlar rejenerasyon idmanına. Ablam yazdığı Gola Istina(Çıplak Gerçek) isimli kitabını Hırvat Beyaz Show'unda tanıtırken promosyonu böyle bir anıyla canlandırınca, popoyu görmezden gelen Dinamo Zagreb yönetimi bu kez kendini tutamamış ve Drpic'i transfer listesine koymuş. Yalnız bazı kaynaklar da Drpic'in zaten kumar problemi olduğu için satılacaklar listesine konulduğunu, bu olayın da üstüne tuz-biber ektiğini söylüyor. Kesin olan nokta ise içinde eski takım arkadaşı Modric'in oynadığı Tottenham'ın da bulunduğu bazı İngiliz takımlarının Drpic'le ilgilendiği.

Bir kısım Türk haber kaynakları bu olayın 2-0'lık İngiltere maçı sonrası cereyan ettiğini yazıyor ancak bu doğru değil. Dingilliğiyle meşhur yazılı medyamızın Daily Mail'den haber araklarken birebir çeviri yapması sonucu doğan bir durum. Adamlar İngiltere maçının daha sonra bu statta oynandığını yazmışlar, bizimkiler "later"ı görünce hikayeyi de güzel tamamlar diye "önce İngiltere'ye, sonra karısına..." diye sallamışlar hikayeyi. Bu arada haberin aslı Austrian Times'da çıkmış, onu da belirtelim.

"Dino had arranged that people should turn on the stadium lights for us and he finally fulfilled his dream of having sex in the middle of a football pitch. It was very naughty."