21 Ocak 2009

Team Ugly!

Yabancı basının görüşleri ve kendi yorumlarımdan oluşan, Sam Cassell'i ömür boyu başarı ödülüne layık görerek giriştiğimiz NBA Çirkin Takımı mevcut aşağıda. Bir bakalım...

Here is the NBA’s All-Ugly Team. We’re going with a 12 (Ben azaltıyorum bu sayıyı, hakkı yenenler var.) man roster. And Sam Cassell didn’t even make the list. Enjoy.


Calvin Booth - Timberwolves

"This is not an attractive man. It looks like somebody took a regular-sized ugly guy and then put them in a fun house mirror. And yet he still somehow manages to kind of look like Nicholas Cage."

Nicholas Cage'i andırdığı kesin Booth'un. Ama daha çok Irak peşmergeler lideri gibi duruyor. Sakallarını kesmeye üşenmesi de hayatta olduğu gibi yatakta da yetersiz ve uyuşuk olduğunun göstergesi. Hem çirkin hem de çirkin.


Adam Morrison - Bobcats

"If you got sent to detention hall in middle school in 1993, Adam Morrison was the kid in the back of the room who was in there for stabbing a janitor with a pencil. He also goes and gets your stuffed animal when you win that clown squirting game at the carnival."

Bay Bıyık, Jordan'ın gözbebeği olmasına rağmen bizim için herhangi bir anlam ifade etmiyor. Jordan'ın zevksizliğini ima eder bakışlarıyla, bıyıklarıyla ve de hafif kadınsı havasıyla kadromuzda önemli bir yer ediniyor kendisine. Dişi vikingler aynı bunun gibi olur heralde.


Joakim Noah - Bulls

"Isn’t his mom a model or something? Why does he look like Willie, the murderer from Ghost, got fetal alcohol syndrome?"

Ana kuzusu Noah, Chicago gibi memlekete yakışmayan bir topçu. Scolfield gibi yakışıklı insanları barındıran bu şehrin Noah gibi bir topçusu olması enteresan. Gözleri, burnu ve santral dişleri ile -pardon bir de saçmalık abidesi saçları var- kadroya girmeye hak kazandı. Bulls amblemindeki boğa bile daha insansı.


Oleksiy Pecherov- Wizards

"Stewie from Family Guy grew up and plays for the Washington Wizards. We’ve never heard of this guy, but he was apparently a huge star in the Fucked Up Square Head Basketball League before going to the NBA."

Yabancı basın gerekeni sölemiş, eleman Family Guy'dan Stewie gibi. Kokain eseri olması muhtemel kendisinin de.


Charlie Villenueva - Bucks

"Did this guy get to play professional basketball because he looks like a basketball? Or is it because he’s in the Fantastic 4? Either way, yuck."

Şimdi burda bi haksızlık var. Bu eleman kılsız. Bizim Türk gençliğine kılsız topçu çekici gelebilir ama bu kadar kılsızı da garip ve çirkin kaçar. Hafif sakal, bıyık, kaş, kirpik falan olsa yırtabilirdi Çarli ama yırtamadı. NBA değil, ağda reklamlarında daha başarılı olur kanımca.


Josh Boone - Nets

"Yo, dawg. “Blame it on the Rain” was my favorite song! Which one were you - Rob or Fab?"

Eskilerde, ben çocukken Van Damme'ın bir filmi vardı. Böyle ülke temsilcisi dövüşçüler kavga ederlerdi. Türk bile vardı bir tane, hiç benzemese de. Moğol vardı, Japon vardı sumocu ve tabiki ABD vardı Van Damme'la. Van Damme hariç hepis çirkin adamlardı. İşte o filmde kafaya oynar Boone. Uzak doğu, Orta Doğu kırması, belki de Porto Riko temsilcisi olarak.


Michael Ruffin - Bulls

"Michael Ruffin’s has been kicked out of the NBA four times for accidentally ripping heads off of rabbits in press conferences. And nobody knows where he got them from. He’s special."

Evet sırada tavşan Ruffin var. Aslında çok çirkin değil, yani Şikago Noah gibi birine ev sahipliği yapıyorsa Ruffin çok göze batmaz. Ancak tavşan benzetmesi hoşuma gitmedi değil. Naber janım?


Greg Oden - Trailblazers

"How old is he supposed to be, again? He has that disease Brad Pitt has in that movie where he ages backwards. Not a looker, Oden."

Bu adamı direk Frankenstein'a benzetebiliriz. Boyu posu da kurtarır Frankenstein olmaya. Oğuz katılmayabilir ama çirkin bu Oden. Ayrıca sakallar hiç olmamış. King Kong'a bile gider Oden.