28 Mart 2009

Arzular Şelale...

Slovakya ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde İngilizlerin keyfi gayet gıcır. Özellikle Rooney'nin neşesi her on fotoğrafın üçünde mutlaka var. Hep birileriyle şakalaşırken çekilen fotoğraflar her yerde. Şu bizim basının geyiği vardır ya; "-...hey eörelyo çekındırltıst- dedi ve antrenmandaki herkesi kahkahaya boğdu." Onun gibi bir şey olsa gerek.

Ama görünen o ki, Rooney idmanların neşe kaynağı görevini üstlenmiş. Capello'dan aldığı ayara bile bozulmadı eleman. Kampa olumlu bir hava kattığı ortada. Ne Gerrard ve Ashley Cole'un tutuklanma sorunları, ne Liverpool-Manchester United kapışmasının rehaveti ne de başka bir şey var. Terry bile Beckham'ın takıma liderlik etmesi hâlinde nasıl bir tepki vereceği sorulduğunda; "O çok iyi bir oyuncu. Bana farkmaz hacı..." diyerek sorun etmeyeceğini belirtmiş. Çiftetelliye ise diyecek laf bulamıyorum. Ukrayna maçından önce de bir Zeybek iyi gider ısınmak için.

Bu son fotoğrafın yazıyla pek ilgisi yoktu ama, Birbirine Benzeyen Ünlüler, tadında takılmak için nazar boncuğu olarak ekledim.

Fotoğraflar: The Sun