26 Mart 2009

Rock'n Coke 2009 #1: Linkin' Park

Bahar aylarındaki ilerleyiş devam ettikçe, yaz organizasyonlarının isimleri hakkındaki rivayetler de artıyor yavaş yavaş. Özellikle Mart sonu-Nisan başı başlayan rivayetler Nisan ortasından Mayıs başına kadar olan kısımda doruk noktasına ulaşır. Hele ki söz konusu olan Rock'n Coke ise; "Red Hot Chili Peppers, Rammstein, Metallica" gibi isimler ortaya salınır, akabinde salınan şekilde geriye alınır. Mayıs sonu - Haziran başı civarlarında da isimler en kötü ihtimalle tek tük sorunlar dışında netleşmiş olur ki paralar biriksin, festivalde harcansın...

Rock'n Coke rivayetleri başlamıştı zaten. Bu sene yapılıp yapılmayacağı belli olduktan sonra da ilk isim internet sitesinden ele verdi kendini. Linkin' Park 19 Temmuz'da Rock'n Coke festivalinde yer alacağını resmi sitesinden açıkladı... Ben yine de bizim organizasyonların sağı solu belli olmaz diyerek screenshot alıyorum.

Tabi buradan bir şey daha görüyoruz ki festivalin tarihi biraz daha öne çekilmiş. Yani insanları Eylül başındaki o yağmur eziyetinden kurtarıyorlar artık. Çamurlarda debelenip çadır kuruyorduk arkadaş, iyi olmuş böyle!