08 Mart 2009

Lanet Türkiye'yi Teğet Mi Geçti?

SÜPER LOTO'DA REKOR İKRAMİYE ÇILGINLIĞI

Yerel Bursa Hakimiyet Gazetesi, dün Süper Loto çekilişi öncesi internet sitesinde '30 milyon TL' adı altında bir haber yayımladı. 'Tarantino' takma adı kullanan ve bir otomobil fabrikasında bilgi işlem görevlisi olarak çalışan Gökhan Can Gökdemir, çekilişe saatler kala haberin yorum bölümüne, "İşte kazanacak numaralar: 3 - 5 - 8 - 17 - 39 - 44" yazdı. Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Tayfun Çavuşoğlu, Gökdemir'in yorumunu dün saat 10.32'de internet sayfasına koyduğunu söyleyerek, bu rakamların akşam çekilişteki şanslı rakamlarla aynı olduğunu görünce hemen Gökdemir'i aradığını anlattı.

Çavuşoğlu, Gökdemir'in haberi kendisinden aldığını, ancak kupon doldurmadığı için ikramiyeyi kazanamamasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını kaydetti. Fotoğrafının çekilmesini ve görüntüsünün alınmasını istemeyen Gökhan Can Gökdemir, internetteki haberin yorum bölümüne, rakamları aklından geçtiği için 'öylesine' yazdığını belirtti. Gökdemir, "İnternet haberlerine çok yorum yaparım. Haberi okuyunca da 'muziplik olsun' diye o rakamları yazdım. O rakamları biraz da 'kupon dolduranlara bir katkım olsun' düşüncesiyle yazdım. O anda düşündüm ki 'yorumlar bölümüne ben bir kolon yazsam, diğer kişiler de birer kolonluk rakam yazsa, kupon yapılır.' Rakamları yazdıktan sonra hangi rakam olduğunu bile unuttum ve kupon doldurmak aklıma gelmedi. Dün akşam saat 23.00 sıralarında Tayfun bey arayınca gerçeği öğrendim. İnternette yazdığım rakamların şanslı rakamlar olduğunu öğrenince yaşadığım ruh halini anlatamam" diye konuştu.

Yazdığı 6 rakamın da çekilişte çıktığını öğrenince önce üzüldüğünü anlatan Gökdemir, daha sonra aklına 'Lost' adlı dizide sihirli rakamları bilen, Jorge Garcia'nın canlandırdığı 'Hugo "Hurley" Reyes' adlı karakterin büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra başına gelen kötülüklerin aklına gelmesiyle 'Bu işte bir hayır var' diyerek teselli bulduğunu anlattı. İş yerindeki arkadaşlarıyla dün akşam çekilen Süper Loto için 1 TL vererek ortak kupon doldurduklarını kaydeden Gökdemir, "Arkadaşlarımla çekiliş için makineden ortak kupon oynamıştık ama ona bir şey çıkmadı. Önümüzdeki hafta mutlaka oynayacağım" dedi.

Kaynak: DHA