19 Şubat 2009

Adabazar Kutsal Memleket

Sayın McGiven'ın memleketi Adabazar kutsal yermiş bunu anladım dün akşam. Dün gece Manchester United-Fulham maçını izlerken Sn. McGiven yoktu gerçi ortalıkta ama diğer ekip üyeleri ne zaman gol yiyecek lan bu adam diye söyleniyordu. Bahsettikleri adam Van Der Sar tabi ki. 14 maç ve 1302 dakika oldu Premiere Lig'de gol yemeyeli. Dünyadaki en uzun 6. seri ama onun yukarısındaki serilere baktığımızda Mısır gibi alt düzey liglerde olduğunu gördükten sonra birçokları için en uzun seri oldu VDS'nin serisi.

Ha ne diyordum, Adabazar. Manchester United ve Van der Sar en son golünü Adabazar'a köfte yeme ziyaretimiz sırasında yemişti bu sene. İddaa uzmanımız Sn. Baaskay, United taraftarları McGiven ve ben, bir de iddaadan parayı bulma hayalleri olan Orange gidip paraları United'a basmıştık Arsenal deplasmanında. Ama Samir Nasri o gün acımadı kuponlarımıza. Fakat bir zamanlar turnuva sırasında Gasol takasının haberlerini aldığımız bu kutsal yerde keramet varmış demek ki. O gün bugündür gol görmüyor Manchester United kalesi.

Buraya yazıp da büyüsünü bozmuş olmayız umarım Adabazar'ın. Hafta sonu Old Trafford'a 15. maç için çıkacak Van der Sar, Blackburn maçında. Bu seri ve Gasol takaslarının ardından bir dahaki Adabazar ziyaretimizde Mususi'nin ruhuna dua edip Bursaspor için de bişeyler deneyeceğim. Tutar mı tutar...