22 Şubat 2009

NBA - Where Injuries Happen

Arenas, Jefferson, Tracy, Wallace, Nelson, Redd, Brand, Bynum, Boozer(?) derken yeni haberler de gelmeye devam ediyor. İşin keyfini kaçıracak boyuta geldi artık sakatlıklar.

KG de dizi eline alanlardan. Dönüşü bir ayı bulabilir. Celtics'in geçen seneki kadar sağlam olmadığı açık ya da en azından Cavaliers geçen sezona göre çok daha iyi. Ayrıca 2oo8 playofflarında Banknorth Garden'dan uzaklaştıkça artan sıkıntılar saha avantajının önemini arttırıyor. Şimdi Garnett'siz bi Boston'un LeBrongilleri yakalayıp geçmesi neredeyse imkansız. Geçen seneki playoff sorunları devam ederse, Garnett'in sağ diz arka adelesi bir nevi NBA Finali'ne mal olacak.

Amare'nin durumu biraz daha kötü. Sezonu kapattı, bir kez daha. Bu sezon da bir daha oynamayacağını düşünürsek 7. sezonunun sonunda toplam 140 maç kaçırmış olacak. Bu kadar büyük bir yetenek, yazık be.

Hani dengeler değişiyor, heyecan falan tamam; ama diğer taraftan da adamın kariyeri nerelere sürükleniyor. Arenas'ın yaşatacağı efsanevi dakikaları, Bynum'lu Lakers'ı, iğrenç kafabantlı Amare'yi, uçan kaçan T-Mac'i izlemek istiyoruz neticede. Boozer olmasa da olur tabi.