14 Şubat 2009

NBA All-Star Weekend '09: Rookie Challenge

Gürkan'la 'media day' fotoğraflarını karıştırırken giriyoruz All-Star havasına. Celebrity Game ile havaya girme çabalarımı da Fox'un sevip attığını söylemeden geçmeyeyim. Rookie Challenge ile başlamak üzereyiz ziyafete. Yardımcı hakemin bayrağı Wade'in yeleği için havada. LeBron'un gözlük direk 10 kusurlu hareketten, bilmem katılır mısın Gürkan? Anouncer ve koçluk olayı da Wade&Howard ikilisine verilmiş. Stern, misafirlikte "hadi al arkadaşlarını, siz içerde oynayın" diyen anne gibi, gençleri doldurmuş bir salona. Scola da annesinin zoruyla kadınların gününe gelmiş ergen genç. Kart duruyor abi herif.

Formalara da içsen içilir arkadaş. Ama keşke numaraları oyuncuların kıçlarına yazmasalarmış. Durant da acayip başladı. N'olcağı belli gibi. Allah aşkına şu maça yaş sınırı koysunlar da elemanların bağrışmalarıyla geçmesin maç. Mersin Büyükşehir Belediye'nin Beasley'e gönderdiği ayakkabılar da iyiymiş, mor - turuncu. Westbrook da çok tatlı, eğleniyor afacan. Maç da bi gariplik var yalnız. Önceden çekişmeli olmasa da acayip hareketler izlerdik; şimdi ne tam savunma yapıyorlar ne boş bırakıyorlar. Can sıkıcı bi şekilde gidiyor bakalım. Greg Oden'ın kafaya salıncak mı çarpmış ne, yarmış boydan boya.

Wade ile Howard da Yılmaz Vural - Samet Aybaba gibi, atışıp duruyorlar. Gerçi Wade'in yaptığı hareket (aşağıda) Yılmaz Vural'dan öte. İlk yarı güzel bitti, 61 - 58 ufaklıklar önde. Brooks'a da yazık, maçın en spektaküler hareketini yapmak ona düştü. Nası vursun çocukcağız panyadan gelen topu. Durant çılgın atıyor. 12 dakika kala 35 sayıda - ki rekor 36. İlk yarıdaki vurdumduymazlıktan eser kalmadı. Hem skor hem oyun başabaş duruma geldi. NBA Finali izler gibiyiz, nazar değmesin. Hahahahah Dwight Van Gundy acayip. Beasley çaylakları sürükleyen adam. Hiç olmadığı kadar çekişmeli gidiyor maç, savunmalar sert. Çok güzel bir maç sonu, Durant'ın 46 sayılık şovuyla üstüste 7. kez ikinci yıl oyuncuları kazanıyor.