28 Şubat 2009

Carling Cup 2009


Ada'da sezonun ilk kupası yarın sahibini bulacak. Premier lig takımlarının FA Cup ve lige göre esasen pek fazla önemsemediği kupanın finalini son şampiyon Tottenham ve Manchester United oynayacak Wembley'de.

United'da Ferguson bu kupada finale kalmanın kendileri için bir extra olduklarını söylemiş, bu yüzden de yarın da sezın başından beri olduğu gibi genç ve yedek ağırlıklı bir kadronun maça çıkması bekleniyor. Bu maçın ardından oynanacak sıkışık lig programı ve Inter maçları öncesi Sir tedbirli davranıyor doğal olarak. Özellikle de bu sezon sıkça rastladığı sakatlık belası sonrası.

Tottenham cephesinde ise durumlar biraz daha farklı. Harry Redknapp ve öğrencileri bu sezon kazanabilecekleri tek kupanın bu olduğunun farkındalar. Ligde önemli bir yere gelmeleri şu dakikadan sonra söz konusu değil, Uefa Kupası'nda da havlu atıldı. Bu kupa gelecek sezon Avrupa'ya açılan kapı konumunda şu an Tottenham için ve bunun bilincinde olacaktır Redknapp. Daha iddialı ve ideale yakın bir kadro ile oynaması bekleniyor Tottenham'ın.

Maç yarın saat 17:00 itibariyle Kanal A'da. Gençler ya da yedekler ne olursa olsun fark etmez, Daglıs ile birlikte rajon'a karşı iddaalıyız.