24 Şubat 2009

The Day The Earth Stood Still


UEFA Champions League 1st Knock-Out Round

Date: 24th February 2009 - 19.45 GMT
Venue: Giuseppe Meazza (San Siro)

Chelsea'nin başındayken de saygı duyardım, Inter'in başındayken de saygı duyuyorum. Mourinho ne kadar çirkef bir antrenör olursa olsun alaylı olmasına rağmen büyük teknik adamdır. Hocasının Robson olması avantajı tabi, neyse...

İsmail'in geçen gün yazısında bahsettiği diyaloglar yaşandı Sir Alex ile Mourinho arasında. Sir Alex'in bunun kendine dert edeceğini sanmıyorum zira İngiltere'de de buna benzer diyaloglar yaşamıştı bu ikili. Fakat Manchester United'ın atak değil de defans yapacağını ve oyun planını buna göre kurup işi Manchester'da bitireceği tezini öne süren Mourinho'ya karşılık BBC de according to Sir Alex yaparak Manchester'ın atak oynayacağını yazıyor.

Kaldı ki her ne kadar Davos'u andıran teknik direktörler camiasının Kasımpaşalısı modunda olsa da Mourinho, Sir Alex de öldürmeyi iyi bilir. Manchester bu ligin gediklilerinden biri ve çok fazla tecrübeye sahip bir takım. Turu Manchester'da bitireceğiz gibi sıradan bir düşünce yapısına girip defans yapacaklarını hiç sanmıyorum. Temkinli başlayıp, ilk fırsatta da darbeyi indirecektir Sir Alex ve ekibi... Zlatan, seni de severim de dayı kusura bakma Manchester'lıyız.

Karşılaşma yıllardan beri olduğu gibi yine 21.45'te Star'da, HD izlemek isteyenler için de tabi ki yine aynı saatte HD Smart'ta... Atkılar, kaşkoller hazır. Yüriyin Seferoğulları!