29 Nisan 2009

Holly Quartet


The performance in the second half on Saturday and the way Carlos Tevez's introduction to the team changed the pattern of the game – that has definitely not been lost to me.

Dört forvetle maça çıkabileceklerinin sinyalini veriyor Fergie. Sağda Rooney, sola Ronaldo, ileride Tevez ve Berbatov... Ortası değişir fakat bu durumda. Scholes ya da Giggs'ten birini kesmek gerek, hatta ikisi bile olabilir. Tabi tamamen söylentilere göre yapılan tahminler bunlar. Zira gol yemeden maçı kazanmaya çalışacaklarına dair de bir yorumu var ki Fergie'nin, dört forvet bu görüşe çok abes kaçar.

Fakat bana göre dört forvet, ilk maçı kendi sahanda yapıyorsan ve rakibine göre daha üstün duruyorsan tercih edilebilecek bir taktik anlayışı. Sonuçta karşımızda ne Chelsea, ne de Barcelona var. Onlara göre nispeten daha kötü durumda olan bir Arsenal ile oynayacağız. Yine de korkulması gereken bir takım.

Ben burada ne kadar dil döksem bir şey farketmeyecek elbet. Bu maça Ferguson 'Sir' ünvanını kuşanıp öyle çıkacak ve kazanacaktır diye ümit ediyorum.

Bu da Jamie'nin reçetesi;

NOT: Fotoğrafın kolajı bizden, Jamie'nin reçetesi de Redcafe üzerinden alıntı olarak Daily Mail'den... Saha dizilimi de Yahoo'nun beklentisi oluyor.