29 Nisan 2009

Yenişemeyenler

Beklediğimden kötü bir Chelsea vardı, Barcelona da keza öyle. Tabi durum böyle olunca da genel itibariyle bayık bir karşılaşma seyrettiğimi söyleyebilirim. Hadi Barça özde değil görüntüde iyiydi ve çok kaçırdı da, Chelsea neydi öyle yahu? Hiddink maçtan önce atak oynayacaklarına ve çekinmeyeceklerine dair yorumlar yapsa da pek de öyle bir durum göremedik sahada. Yaslanacağız geriye dese en azından dediğini yaptı derdik. Gerçi Drogba'nın kaçırdığı golde ikinci şans topunda Valdes kedi gibi esnemese oyun açılabilirdi.

Sonuç Barcelona adına kötü gibi. Bir gol yeseler kazayla daha da vahim duruma düşerlerdi elbet ama bu sonuç da onları Londra'da zorlayacak gibi gözüküyor. Bu maçta olmadı belki ama ikinci maçta olası bir Chelsea golü durumu 1-0'a getirdiği an -yine belli olmaz ama- harika bir karşılaşma çıkabilir. Bir United taraftarı olarak işin teknik-taktik kısmından çok diğer takımlardan beklentim böyledir.

Böyle ihtimaller üzerinde duruyoruz da iki takımın da şanına yakışmıyor arkadaş böyle bir karşılaşma ya da ben kendimce beklentileri çok yüksek tutuyorum gereksiz bir şekilde...