24 Haziran 2008

Sezon Öncesi - Premier League


Yeni sezonun başlamasına daha uzun süre var, fakat PL piyasası sezona oldukça erken girmiş. Haftalardır CR7 Madrid'e gider mi sorusuna cevap aranırken İngilizler 80M pound ödemek her babayiğidin harcı değildir diyor ki söz konusu kulüp Man Utd olunca para bir yere kadar demek sanırım yeterli oluyor. Geçen hafta Real'in CR7 karşılığında Sneijder, Ramos , Robinho + 63M teklifini de reddetmişti United. Ronaldo'nun ise Madrid'e gitmeyi istediğini sanırım bilmeyen yoktur artık.





Kuzeyde de ilginç gelişmeler yaşanıyor aslında. Arsene Wenger kancayı bu sefer NUFC kalesini koruyan Shay Given'a attı söylentileri çıktı. Söz konusu kulüp Arsenal olunca birçok otorite bu transfere olur gözüyle bakmıştı fakat Given "ben almayayım" diyerek taraftarın gönlünde padişah muamelesine hak kazanmış. Futbolu Newcastle'da bırakmak istediği söyleyen Given, 97 yılından beri Newcastle United'ın kalesini koruyor.




Başka bir genco hikayesi de Mersey Side'dan geliyor. Yossi Benayoun Liverpool'da kalmak istediğini söylese de bence gidici görünüyor. Muhtemel ekipler Portsmouth ve Man City... Kariyerimi Liverpoolda bitirmek istiyorum dese de giderse kimse şaşırmaz İsrailli için.